Global Green Ice introduceert : Eisstockschiessbahn!

Verhuur Eisstockschiessen gestart bij Global Green Ice. Iedereen die wel eens in de Alpenlanden op wintersport is geweest kent het: Eisstockschiessen!Deze typische sport of spel wordt overal in de Alpenlanden gespeeld, overal waar het maar mogelijk is.

Hoe werkt deze sport?

Eisstockschiessen is verwant aan Curling. De Eisstock moet zo dicht mogelijk bij de Daube (doel/schijf) geworpen worden. Maar de Daube mag het speelgebied niet verlaten. Gebeurt dit wel levert dit weer strafpunten op. Het doel is om uiteindelijk zo dicht mogelijk met de Eisstock bij de Daube te liggen. Elke deelnemer heeft een eigen Eisstock met een andere kleur, zodat de situatie van het spel gelijk duidelijk is.

Eisstockschiessbahn huren bij Global Green Ice

Global Green Ice biedt u de mogelijkheid om deze leuke sport/spel ook hier in Nederland te spelen met echte Eisstöcke! Wij verhuren Eisstockschiessbahnen inclusief kantbalken, 6 Eisstöcke, 2 Dauben, instructies, etc. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een gezellig partijtje Eisstockschiessen!

De Eisstockschiessbahn van Global Green Ice is een hoge kwaliteit kunststof ijsbaan van 20 meter lang en 3 meter breed, zodat het spel OVERAL gespeeld kan worden. Deze Eisstockschiessbahn is snel op- en af te bouwen en verbruikt geen stroom en water.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Global Green Ice voor een scherpe aanbieding voor een echte wintersport spel op uw evenement! Ga hiervoor naar onze contactpagina.

Neem contact met ons op