IJsbaan huren

Een synthetische ijsbaan huren doe je bij Global Green Ice. Wij zijn de marktleider in de Benelux op het gebied van de verhuur van kunststof schaatsbanen. Wij leggen banen in elke vorm, in elk jaargetijde en in elke afmeting. Global Green Ice kan u een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden voor de huur van een Global Green Ice ijsbaan voor een kortere of langere periode.

Belangrijk om te weten

Om te beginnen is het belangrijk dat de bodem waar de Global Green Ice schaatsbaan komt te liggen vlak is. Als er geen vlakke ondergrond aanwezig is, plaatst Global Green Ice een waterpas subfloor om optimaal schaatsplezier te garanderen. Het Global Green Ice Service Team doet de op- en afbouw van de baan snel en vakkundig. Het Serviceniveau bij Global Green Ice is uitzonderlijk hoog en voor ons een vanzelfsprekendheid. De Global Green Ice ijsbaan wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd door het Global Green Ice Service Team.

Schaatsen met Ouderen en Gehandicapten

Global Green Ice is maatschappelijk bewust en beseft dat ook deze groepen graag willen meenieten van de “ijspret”. Voor dit doel heeft Global Green Ice een aantal speciale stoelen laten ontwikkelen. Deze stoelen zijn speciaal gemaakt voor de ouderen en gehandicapten. Deze zijn helemaal veilig, ze kunnen namelijk niet omvallen. Als  een andere schaatsliefhebber degene in de stoel voortduwt, kunnen ook de ouderen en gehandicapten een geweldige tijd op de ijsbaan beleven!

Ijsbaan huren doe je bij Global Green Ice. De specialist van de Benelux in de verhuur van kunstschaatsbanen

Kunststof ijsbaan huren is inclusief:

  • Voldoende schaatsen
  • Een schaatsuitleensysteem
  • Een schaatsslijpmachine
  • Een schrob- zuigmachine
  • Een wekelijkse onderhoudsbeurt van het Global Green Ice Service Team
  • Kasten voor de schaatsuitleen
  • Op- en afbouw van de kunststof ijsbaan
  • Retour transport van de schaatsbaan

Op deze manier kunt U zich concentreren op uw gasten, en het onderhoud aan ons overlaten!

Neem contact met ons op

Informeer vandaag naar de mogelijkheden om ook bij U een Global Green Ice ijsbaan te plaatsen!

Tevens is het mogelijk om een ijsbaan te kopen. Klik hier voor meer informatie over het kopen van een kunststof ijsbaan

Neem contact met ons op