IJsbaan kopen

Wilt u de beste kunststof ijsbaan kopen die er op de markt is? Dan bent u bij Global Green Ice aan het juiste adres. 

Innovatie staat voorop!

De Global Green Ice synthetische ijsbaan is de nieuwste ontwikkeling in kunststof ijsbanen. In tegenstelling tot de bestaande en gedateerde kunststof ijsbanen op de markt is de Global Green Ice ijsbaan een compleet nieuwe en innovatieve ontwikkeling!

Door schaatsers voor schaatsers

De Global Green Ice ijsbaan is ontwikkeld door enkele schaatsprofessionals in samenwerking met een Technische Universiteit en is lichter, gladder, veel goedkoper en de schaatsen blijven aanzienlijk langer scherp dan bij de traditionele kunststof ijsbanen! Global Green Ice levert een compleet pakket, dus inclusief boarding, schaatsen, onderhoudsmateriaal, etcetera.

Huur uw kunstschaatsbaan bij Global Green Ice
Kunstschaatsbaan kopen bij Global Green Ice

Tweedehands schaatsbanen

Naast nieuwe schaatsbanen verkoopt Global Green Ice ook tweedehands schaatsbanen, inclusief schaatsen, boarding en onderhoudsmateriaal. Heeft u vragen over onze tweedehands schaatsbanen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verkoop zowel binnen en buitenland

Global Green Ice richt zich met de verkoop zowel op binnen en buitenland. Momenteel worden er schaatsbanen verkocht aan de Caribsiche eilanden.

Neem snel contact op voor meer informatie of een scherpe aanbieding!

Neem contact met ons op