Schoolschaatsen

Global Green Ice helpt u sportief om bijvoorbeeld het goede doel helpen! Wij plaatsen een kunststof schaatsbaan op scholen om samen met de kinderen te schaatsen voor uw goede doel. Zo kunnen wij samen geld ophalen voor de mensen/dieren die het echt nodig hebben.

Global Green Ice zorgt voor:

  • Een complete schaatsbaan
  • Voldoende schaatsen
  • Op- en afbouw van de baan
  • Veilige boarding rond de baan
  • Onderhoudsmateriaal
  • Gegarandeerd een leuke dag

Hoe werkt het schoolschaatsen

De kinderen kunnen in groepen de schaatsbaan op. Deze kunstschaatsbaan word compleet met schaatsen en boarding geleverd. Ze kunnen tegen elkaar ijshockeyen of gewoon lekker rondjes schaatsen. Bij het schaatsen voor het goede doel is er begeleiding van het team van Global Green Ice en wordt de mogelijkheid geboden om ijshockey te spelen met de kinderen.

De kosten voor het schoolschaatsen

De kosten? Global Green Ice realiseert de schaatsbaan op basis van slechts de standaardkosten. De rest van de opbrengst gaat direct naar de bankrekening van het door u gekozen goede doel. Door deze geringe instapkosten is het voor vrijwel iedere school mogelijk om dit schaatsfeest te organiseren!

Uiteraard kunt u deze actie ook gebruiken om geld op te halen voor uw school of organisatie.

Hoe gaat het inzamelen in zijn werk

Elke leerling krijgt een sponsorformulier en een informatiebrief over uw goede doel mee naar huis. De leerling kan thuis, bij familie en vrienden sponsorgeld ophalen voor bijvoorbeeld een uurtje schaatsen voor het goede doel. Zo brengt iedere leerling een bedrag mee naar school. Tevens is dit een mooie vorm van sportstimulering en kunnen de leerlingen lekker bewegen. De leerlingen kunnen in groepjes ijshockeyen en maken op een leuke manier kennis met de Nederlandse schaatssport.

Neem contact met ons op

Meer informatie? Neem dan contact met ons op om te kijken wanneer wij op uw school een kunststof schaatsbaan kunnen plaatsen en uw goede doel te helpen!

T: +31416567476

Neem contact met ons op
Kunstschaatsbaan kopen bij Global Green Ice